Tedd meg magadért, jelentkezz nálam, hogy Boldog légy!

Szeretnék segíteni, hogy Te is felfedezd a kiaknázatlan lehetőségeidet

Életem egy szakaszában lelkemben elveszettnek és elhagyatottnak éreztem magam. A félelem és az elszigeteltség saját maga által létrehozott körforgásában éltem. Elvesztettem minden kapcsolatot önmagammal, és ami még fontosabb, a saját szívemmel.

Az elszigeteltség akkor tudatosodott bennem, amikor elvesztettem a legjobb barátomat. A veszteség segített meglátni önmagam, és határokat állítanom a kapcsolataimban. Felfedeztem a kineziológiát, majd a Bach-virágterápiát – amelyek az önismeret és az elfogadás ajándékát adták nekem. Rájöttem, hogy a saját gyógyítóm lehetek!

Először több mint 20 évvel ezelőtt foglaltam időpontot egy fotója, írásai alapján általam szimpatikusnak ítélt kineziológushoz, akit nem ismertem, de úgy döntöttem, hogy elmegyek hozzá. Találkoztam egy csodálatos emberrel, aki segített abban, hogyan építsem az önértékelésemet, az önbecsülésemet és az önbizalmamat. Megtanított arra, hogyan gyógyítsam önmagam. Néhány alkalom után elkezdtem magabiztos döntéseket hozni magammal kapcsolatban, és megerősödtem abban a képességemben, hogy bízni tudjak önmagamban és támogatni tudjam magam, ami alapvetően megváltoztatta az életemet! Megtettem magamért a fontos lépéseket!

Azóta fedeztem fel magam. A Bach-virágokkal segítem a fejlődési folyamatomat. Most már megvan a mély megértésem arról, hogy ki vagyok, és mire van szükségem ahhoz, hogy megvédjem és helyreállítsam az energiámat.

Budapesten, Zuglóban élek, és egy mélyen átalakító segítő teret építettem fel, ahol ráhangolódással, odafigyeléssel tudok feléd fordulni.

Szeretek kineziológusként és Bach-virág konzulensként segíteni az embereken! Két vidám gyermek édesanyja vagyok.

Saját átalakulásaim, élettapasztalataim, mérnökként, kineziológusként és Bach-virág konzulensként szerzett készségeim révén megtiszteltetés számomra, hogy eddig is több száz kliensnek segíthettem.

Végzettségeim, tanulmányaim

  • BME okleveles biomérnök
  • BME Vízminőségvédelmi szakmérnök
  • ENKK Kineziológus szakvizsga
  • Bach Foundation International által regisztrált konzulens (BFRP)

A konzultációkon az egyedi igényekhez igazodva keressük meg a legjobb megoldásokat a kliens problémáira az alábbi kineziológiai és egyéb módszer segítségével:

  • Touch for Health
  • Holografikus Touch for Health
  • One Brain/Three in One Concepts
  • Wellnes Kineziológia/Stress Release
  • Bach-virágterápia (BFRP)

Touch for Health /Gyógyító érintés: Ez a módszer minden kineziológiai rendszer alapját képezi. Egyes izmokat tesztelve a meridiánokon keresztül képet kapunk a test energetikai állapotáról, s az eltéréseket korrigálva egyensúlyba hozzuk a szervezetet, így az élettani működéseket tehetjük, beindíthatjuk az öngyógyító mechanizmusokat. (Oktató: Gál Attila)

Holografikus Touch for Health: Mivel egy 3D világban élünk, a testhez egy 3 dimenziós konstrukcióban történő megközelítés kihasználja ezeket a tulajdonságokat, mert így létezik és működik a test. Holografikus módon méri fel az egyensúlyhiányokat és a jelenlegi állapotot, hogy jobban megértse, miért nem érzi magát a legjobban valaki. (Oktató: Adam H. Lehmann)

One Brain/Three in One concepts: A jelenkori és múltbeli érzelmi stressz oldása bármilyen témával kapcsolatban. Ez a módszer különösen hatékony, hiszen a testtel, a tudatossággal és a tudatalattival egyaránt foglalkozik. (Oktató: Kőszegi Zsuzsanna, Simon Kata)

Wellness Kineziológia/Stressz Release: Egyszerű kineziológiai eszközöket alkalmazva biztosítja az ember jó közérzetét és lehetőséget kínál a stressz kezelésére. (Oktató: Gál Attila)

Bach-virágterápia: önsegítő és az önmagát felfedezni kívánó ember útját támogató módszer, mely 38 virágeszenciából áll és a kiválasztáshoz és alkalmazáshoz egyszerű és könnyen megérthető megközelítést alkalmaz. (Oktató: Dávid Zsuzsi)