Bach-virágterápia

A Bach virágterápia egy egyszerű segítség, amely pozitívvá teszi érzelmeidet. Ha szeretnél változtatni közérzeteden, hangulatodon, ha vágysz a boldogságra, akkor egy velem való foglalkozás, egy megfelelő Bach virágesszencia keverék lehet az, amire szükséged van…

Szolgáltatások > Bach-virágterápia

A foglalkozásaim a beszélgetésre épülnek. Célom, hogy gyengéden a dolog lényegére térjünk és megtaláljuk az utad. Elmozdulások minden egyes foglalkozás után érezhetők, mert a jelen érzelmeidet segítjük pozitív irányba. Várom, hogy hamarosan kapcsolatba léphessek veled!

A Bach virágterápia azzal segít az érzelmi egészség megőrzésében, hogy a probléma egészét vizsgálja. A tünetek és a stressz gyakran azt jelzik, hogy valami nincs egyensúlyban az életedben.

A Bachvirágesszenciák az érzelmi egyensúlyt támogatják. Biztonságosak mindannyiunk számára, kortól függetlenül és bármilyen más terápiával együtt alkalmazhatóak. 100%-ig természetes összetevőket tartalmaznak.

Szívesen segítek Neked, gyermekednek vagy partnerednek, hogy megtalálja az érzelmet, amely kibillenti, és segítsen ezt finoman és biztonságosan elengedni, egyensúlyba hozni.

Időnként csak egy különleges személyre van szükségünk, aki a segítőnk, a beszélgetőtársunk.

 

A lélek birodalmában nem gyalogolhatsz más lámpásának fényében. Az enyémet nem adhatom Neked. Arra viszont megtaníthatlak, hogyan készíts lámpát magadnak.

Anthony de Mello

Az alábbi foglalkozások minden kliensnek szólnak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Már alig várom, hogy hamarosan együtt dolgozzunk.

Bernadett

Bach-virágterápia

Dr. Bach rendszere egy öngyógyító rendszer. Dr. Edward Bach angliai születésű orvos írta le, tanulmányozta és alkalmazta először ezt a szelíd módot, több mint 80 évvel ezelőtt.
Belső érzékenységének és magas szellemi fejlettségének köszönhetően megtalálta azt a 38- féle növényfajtát, melyek az emberi természet és lelkivilág negatív, alacsony energiájú lenyomatait, berögződéseit, blokkjait képesek finoman feloldani, mint pl.: türelmetlenség, kishitűség, bizonytalanság, túlteljesítés, szorongás, önbüntetés, félelmek, pánik, fóbiák, szétszórtság, harag, agresszió, önbizalomhiány.

A Bach-virágterápia azzal segít az érzelmi egészség megőrzésében, hogy a problémád egészét
nézi. A tünetek és a stressz gyakran azt jelzik, hogy valami nincs egyensúlyban az életedben. A Bach-virágesszenciák az érzelmi egyensúlyt támogatják.
Biztonságosak mindannyiunk számára, nemre és korra való tekintet nélkül és bármilyen más terápiával együtt alkalmazhatóak. A Bach-virágesszenciák 100%-ig természetes összetevőket tartalmaznak, vadvirágok és erdei növények kivonataiból készülnek, melyek elsődlegesen érzelmi-lelki szinteken fejtik ki hatásukat eredményesen és maradandóan.

Hogyan tudok segíteni?

Önértékelés-Önbecsülés-Önbizalom-Öngyógyítás

A lélek birodalmában nem gyalogolhatsz más lámpásának fényében. Az enyémet nem adhatom Neked. Arra viszont megtaníthatlak, hogyan készíts lámpát magadnak.
Anthony de Mello

Tedd meg magadért amire szükséged van!