Kineziológia

A kineziológia egy fantasztikus eszköz, amely segíthet tudatosítani a benned lévő gondolatok és érzések széles skáláját. Ha szeretnéd megtanulni, hogy hogyan kezeld hatékonyan a stresszt és az elsöprő érzelmeket, akkor egy velem való foglalkozás lehet az, amire szükséged van….

Szolgáltatások > Kineziológia

A foglalkozásaim az izomtesztre épülnek. Célom, hogy gyengéden a dolog lényegére térjünk, segítek megtalálni az utat. Elmozdulások minden egyes foglalkozás után érezhetők. Várom, hogy hamarosan kapcsolatba léphessek veled!

A kineziológia ajándék lehet abban, hogy megtanítson, hogyan lehet érezni és megbirkózni az érzelmek széles skálájával. A tünetek és a stressz gyakran azt jelzik, hogy valami nincs egyensúlyban az életedben.

Szívesen segítek Neked, gyermekednek, hogy mélyebben kapcsolódhassatok a szorongás vagy diszharmónia átélésének okaihoz, és segítek ezt finoman és biztonságosan elengedni. Néha csak egy különleges személyre van szükségünk, hogy legyen a segítőnk.

A lélek birodalmában nem gyalogolhatsz más lámpásának fényében. Az enyémet nem adhatom Neked. Arra viszont megtaníthatlak, hogyan készíts lámpát magadnak.

Anthony de Mello

Az alábbi foglalkozások mindenkinek szólnak, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Már alig várom, hogy hamarosan együtt dolgozzunk

Bernadett

Kineziológiai foglalkozás menete

A kineziológia foglalkozás alatt gyengéd izomtesztelő technikákat használok, hogy hozzáférjek a tudatalattidhoz, és pontos információkat szerezzünk aktuális problémáidról, valamint arról, hogy mi szükséges ahhoz, hogy tested, elméd és szellemed helyreállítsa a békét és az egyensúlyt. Minden foglalkozáson összekapcsollak a lelki-éneddel, segítve, hogy hozzáférj saját megértésedhez és intuíciódhoz, és meghallgasd azt. Ezt úgy teszem, mint egy tükör, megvilágítom a mintáidat, és tudatosítom, hogy mire lehet szükséged a változáshoz.

Minden foglalkozás más lesz. Miután közösen megbeszéljük a megoldandó problémákat, teljesen felöltözve végzem rajtad a gyengéd izomtesztelést. Te teljes mértékben részt veszel a folyamatban. Az összegyűjtött információkat megbeszéljük. Tisztítjuk elakadásaidat és segítek, ha szükséges megérteni érzelmeidet és tisztázni gondolati folyamataidat.

A munkamenet végén visszatérünk a céljaidhoz, értelmezzük blokkjaidat, ha vannak, majd megbeszéljük, hogy mi változott számoda. Nagyon gyakran egyszerű otthoni feladatokat adok, amelyek továbbra is közvetítőként szolgálnak a kívánt változásokhoz az új megoldást segítve.

Gyakori, hogy azonnal és néha hetekkel vagy hónapokkal később tapasztalod a változást. A legtöbb ember könnyedebbnek és fókuszáltabbnak érzi magát a kineziológiai foglalkozás után, mert jobban tudatában van annak, hogy mire van szükség a belső erővel teli és magabiztos előrelépéshez.

Hogyan tudok segíteni?

Önértékelés-Önbecsülés-Önbizalom-Öngyógyítás

A lélek birodalmában nem gyalogolhatsz más lámpásának fényében. Az enyémet nem adhatom Neked. Arra viszont megtaníthatlak, hogyan készíts lámpát magadnak.
Anthony de Mello

Tedd meg magadért amire szükséged van!